MENU

Het was een vroege ochtend op deze bruiloft: zelf was ik om half 8 bij de bruid in Lunteren, mijn second shooter kwam op datzelfde moment een aantal kilometers verderop aan bij de bruidegom in Arnhem. Na de opmaak en aankleedsessie, was het tijd om naar de eerste locatie te rijden: het bos/duinen bij Wekerom. Tijd voor de first look.. En wat was dat bijzonder! Als trouwfotograaf hoop je alleen maar op dit licht... Terwijl de zon tussen de bomen door priemde, stond Benthe achter Gerben. Klaar om hem op z’n rug te tikken.

Toen de first look en de fotoshoot erop zaten, was het tijd om terug te gaan naar het ouderlijk huis van Benthe, waar alle daggasten ons stonden op te wachten en we onder het genot van een high tea/lunch een aantal stukjes te zien kregen.

Aan het einde van de lunch moesten we ons nog haasten om op tijd bij de volgende locatie te zijn: de huifkartocht! Een prachtige route langs een stukje geweldige natuur met een stop midden op de heide zorgde voor een perfect moment voor nog een aantal stukjes.

Eenmaal terug bij het beginpunt, vertrokken we naar locatie nummer 4: Klein Zwitserland! Hier werd de taart aangesneden, het diner gehouden en de ceremonie en feestavond gevierd. Ondertussen sneakten wij er nog even tussenuit om een aantal foto’s te maken in de prachtige tuin van hun nieuwe huis en waren we precies op tijd terug voor de ceremonie! Een veelzijdige bruiloft die ik mij nog lang zal herinneren.

Edit: Kaylee Fotografeert

Second shooter: Verbeelding Fotografie

Comments
Add Your Comment

SLUIT