MENU

Investering bruiloft

Yes! Jullie gaan trouwen! Zo'n bijzondere dag moet natuurlijk worden gevierd. Een fotograaf is een investering, maar wel een lange termijn investering! Want niet alleen op de dag zelf is een mooie fotoreportage belangrijk, maar juist ook voor de jaren daarna! Hiermee kun je de dag herbeleven zo vaak je wilt. Hoe tof is dat? Als fotograaf ben ik dan ook niet zomaar een leverancier, ik ben een onderdeel van jullie dag. Ik sta het liefst tussen de mensen in plaats van ernaast. Op deze manier krijgen de foto's de emotie van de dag.

"One day you'll look back and see that all along you were blooming."

Morgan Harper Nichols

Pakket zilver

Ik bied verschillende pakketten aan. Mijn trouwreportages beginnen vanaf €1545,-. Voor deze prijs krijg je:

- Kennismakingsgesprek
- 6 uur fotografie
- Preview binnen een week
- Mini verrassingsalbum

Minder uren kan ook, op aanvraag.

Of wil je juist meer uren? Dat kan! Hieronder staan meer opties die ik aanbied. Benieuwd naar de uitgebreide brochure met daarin alle informatie? Stuur mij een berichtje en ik stuur hem toe!

Pakketten

Goud

- 8 uur fotografie

€1825,-

Roségoud (meest gekozen pakket!)

- 10 uur fotografie

€2095,-

Diamant

- 12 uur fotografie

€2375,-

Waar kan ik boeken?

In een bruiloft gaat heel veel tijd zitten. Van de grote lijnen tot aan de kleinste details: alles moet geregeld worden. Hoe fijn is het dan als er een fotograaf is die zo meedenkt dat je dé dag nog ontelbare keren kunt herbeleven. Klinkt goed? Stuur mij een berichtje voor de mogelijkheden!

SLUIT