MENU

Fine art photography

Capturing future memories

Hee jij!

Als je op dit punt bent aangekomen, ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar de persoon achter Kaylee Fotografeert. Mijn naam hoef ik in ieder geval niet meer te benoemen, want die heb ik heel handig in mijn bedrijfsnaam gestopt. ;)

Ik ben geboren (en getogen) in 1993 in een klein dorpje genaamd Rijnsburg (inmiddels onderdeel van de gemeente Katwijk) en ben daarmee dus een echte 90's kid. Inmiddels heb ik Rijnsburg verruild voor Den Haag (en 50% van de tijd voor Hoofddorp samen met mijn vriend). Op mijn 16e kocht ik mijn eerste eigen spiegelreflex en sindsdien zijn mijn camera en ik 1.

Okee, die eerste camera heb ik inmiddels niet meer, daar zijn anderen voor in de plaats gekomen. Maar waar ik ook ga, mijn camera gaat mee. Ik heb menig moment/feestje van vrienden voorzien van foto's doordat ik mijn camera mee had. ;)
Wanneer ik fotografeer, zoek ik continu naar die spontane en ongedwongen momenten. Puur, oprecht en zonder besef van een camera.

En dat wil ik vastleggen. Liefde.

Liefs,

Kaylee

MIJN VISIE

Voor mij is fotografie dé manier om toekomstige herinneringen te maken. Ik hou van liefde in alle vormen. Connectie met anderen is voor mij het belangrijkste aspect wanneer ik werk. Of dat nu is door middel van een liefdevolle blik naar de ander of juist een intens verliefde kus: liefde is altijd en overal.

"Let all that you do, be done in love."

Fotografie is heel intiem. Ik sta met mijn camera soms letterlijk dicht op je om de mooiste beelden te creëren. De beste foto’s maak ik wanneer ik vertrouwd ben en word. Dat is alleen niet iets wat je zomaar doet, iemand vertrouwen. Daarom heb ik hier 5 weetjes over mijzelf op een rijtje gezet. Zo leer je mij een beetje kennen!

5 dingen die je (nog) niet over mij wist.

• 1. SYDNEY

Ik heb in 2015 een half jaar in Sydney gestudeerd aan Macquarie University. Na mijn studie daar ben ik met een vriendin de hele oostkust richting Cairns gereden in een campervan.

• 2. CHRISTELIJK

Ik ben christelijk opgevoed, maar heb er uiteindelijk zelf voor gekozen om te investeren in mijn geloof. Het geloof geeft mij een stukje rust. De kerk voelt als thuiskomen, de muziek als een warme deken.

• 3. RADIO

Naast dat ik heel erg graag fotografeer, heb ik nog een hele grote passie: radio! Ik ben op mijn 17e bij de EO begonnen met radio maken en nog steeds word ik heel erg blij van radio. Ik doe het niet meer zo intensief, maar 1x per jaar ben ik 10 dagen in een paars shirt op de Tilburgse Kermis te vinden om mijn twee grote liefdes te combineren: met mijn camera of de radiomicrofoon verslag doen van de Kermis. (Maar als jij in die periode gaat trouwen: stuur me gerust een berichtje, ik maak graag een uitzondering voor bruiloften!) ;)

• 4. APPLE

Vraag het mijn vrienden en zij zullen het allemaal beamen: ik ben een Apple nerd. Ik weet praktisch alles van Apple en wanneer iemand een probleem met zijn iPhone/Macbook heeft, ben ik de eerste die gebeld word. Sterker nog: inmiddels heb ik er ook mijn werk van gemaakt! Sinds 2019 bestaat er naast Kaylee Fotografeert ook Kaylee Helpt. ;)

• 5. KAAS

Ik lust geen kaas. There. I said it. Nu hoor ik je denken: "HOE DAN?!", maar het is echt zo. En ja, ik heb het echt al heel vaak geprobeerd, maar kaas is gewoon niet mijn ding. Ongesmolten dan. Wanneer je mij een kaastosti/lasagne/pizza voorschotelt, vind ik het heerlijk. Maar ongesmolten kaas/geitenkaas/feta? Nee dank je. Brr.

SLUIT