MENU

5 augustus 2019. Een hele warme dag, na een toch al extreem warme juli maand. Samen met een aantal leveranciers had ik het idee om een styled shoot te doen. Je eigen creativiteit als bruidsfotograaf de vrije loop kunnen laten.

Dat bleek nog niet zo makkelijk. Een styled shoot is eigenlijk te vergelijken met een bruiloft in het klein, zonder gasten, met trouwleveranciers. Alles moest geregeld worden. Ik zou uiteraard fotograferen en samen met Naomi van Studio Naokies hadden we het thema bedacht op basis van haar nieuwe huisstijl: Summer Garden.

Het moest dus een zomers tintje worden. We wilden de kleur van het jaar erin verwerken: koraal, en verder moest het uiteraard een botanische look hebben.

Met deze informatie in ons achterhoofd vonden we de locatie Hoogtij in Amsterdam: een dakkas bovenop een kantorenpand mídden in Amsterdam, hoe bijzonder! Dat vond Tamarah van The Bridal Blush zo tof klinken dat ze ook aanhaakte en de bloemen wilde verzorgen, samen met Simone van Sim Weddings en zo kreeg ons styled shoot team ineens vorm dankzij een weddingplanner en een stylist/bloemist!

Er was een leverancier van wie ik graag een jurk wilde lenen om mee te kunnen shooten en dat was Wild at Heart. Als je Wild at Heart niet kent: ze zitten in Nijmegen en hebben echt de meest prachtige jurken! Elke jurk is een plaatje op zichzelf en absoluut niet standaard. Voor de wild at heart zullen we maar zeggen, de out of the box types die niet bang zijn 😉

Annika (van Wild at Heart) was super lief en wilde direct meewerken, zo tof! We kregen op basis van het moodboard een fantastische jurk beschikbaar gesteld en terwijl wij (want ja, we blijven vrouwen) wegkwijlden bij de aanblik van de jurk, moesten we door! Een pak van L’Atelier in Amsterdam, de sieraden van Nadine Kieft, de sweet table/bruidstaarten van Velvet Cakery, de makeup en haar van Vivi Christin en een mooie aftermovie dankzij Woeste Jongens producties.

En zo werd het idee dat ontstond aan de tekentafel ineens werkelijkheid en was er een prachtig team ontstaan waarmee we een dag lang onze creativiteit hebben kunnen laten vloeien en iets moois hebben gecreëerd.

En dat niet alleen: deze shoot is ook gepubliceerd op Girls of Honour, zodat nog meer bruiden/bruidegommen inspiratie kunnen opdoen voor hun bruiloft!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm trots ben en dankbaar voor dit team.

– Fotograaf: www.kayleefotografeert.nl / http://instagram.com/kayleefotografeert
– Videograaf: https://woestejongens.nl / @woeste_jongens_producties
– Weddingplanner: https://www.simweddings.nl / @sim.weddings
– Styling/bloemen: https://www.thebridalblush.nl / @thebridalblush
– Stationery: https://www.naokies.com / @naokies (leren envelop is van @oakish_leather)
– Sweets/cake: https://velvetcompany.nl/cakery/ / @velvet_cakery
– Jurk: http://wildatheartbridal.nl / @wildatheartbridal
– Pak: https://www.latelieramsterdam.com / @latelier_tailoring
– Sieraden: https://www.nadinekieft.com / @nadinekieftjewelry
– MUAH: https://vivichristin.nl / @mua_vivi_christin
– Locatie: http://hoogtij.amsterdam / @hoogtij_amsterdam
– Modellen: Susan & Jeroen

Comments
Add Your Comment

SLUIT