MENU

28 juli 2018. De dagen ervoor waren de warmste dagen van 2018. Het ene hitterecord na de ander werd verbroken. Het werd een zomer met maar liefst 2 hittegolven. En te midden van die ene hittegolf trouwden zij en mocht ik, als second shooter van Hanke Arkenbout, onderdeel zijn van dé dag van M&E. Wij kwamen een dag, zij vierden de liefde een heel weekend met hun dierbaren. En dat er liefde gevierd werd was niet te missen! Een dag die grauw begon, een dag waarbij we zelfs te maken kregen met een ontzettende wolkbreuk waardoor we dachten: “deze dag gaat letterlijk in het water vallen.” Maar niets was minder waar.

Na 15 minuten wachten trok de regen weg en konden we rustig naar de fotolocatie lopen om foto’s te maken. Binnen in het fort was het heerlijk koel en aangenaam. Eenmaal buiten brak de zon door en was het eigenlijk direct weer heet. Toch was besloten de ceremonie overkapt te houden en dat was maar goed ook; tijdens de ceremonie regende het opnieuw. Wat zeg ik? Het hoosde.

Aan het einde van de ceremonie maakte de regen plaats voor zon en daardoor kon er op het gras uitgebreid geborreld en getoost worden. Een prachtige middag in de zon waarbij je je amper kon voorstellen dat het even daarvoor zo hard geregend heeft. De borrel sloot naadloos aan op het diner, waarna wij met M&E nog een aantal foto’s hebben gemaakt met het gouden uur…

Na de fotoshoot buiten was het dan eindelijk zo ver: feest! Voor ons zat het er inmiddels op, maar wat een feest konden zij bouwen.

Een gouden randje aan een minstens zo bijzondere dag!

Comments
Add Your Comment

SLUIT