MENU

Een tijdje geleden stond er een winactie op mijn Instagram: win een fotoshoot! En hoewel er echt enorm veel mensen meededen in de hoop een fotoshoot te winnen, kon er maar 1 iemand die fotoshoot winnen. En dat was Francine met haar zussen! Al gauw werd het een familieshoot, uitgebreid met mama en oma. En zo stonden er ineens 3 generaties aan vrouwen voor mijn camera! Een ode aan de vrouw! Naast 5 vrouwen was er ook een kleine mannelijke gast: hondje Tessel! En die heeft voor heel wat grappige momenten gezorgd met zijn enorme enthousiasme. 🙂

De dagen ervoor was het grauw, regenachtig en absoluut geen lekker weer. Zo grauw zelfs, dat we twijfelden om te verzetten, maar we hadden geluk! Maar op het moment dat we hadden afgesproken in Katwijk brak de lucht open en kwam zelfs het zonnetje erdoorheen.

Terwijl we met elkaar een plekje op het strand zochten bij een strandtent waar het niet te druk was met andere mensen, liet ik de vrouwen alvast vooruit lopen. Zo konden zij een beetje wennen aan het idee dat ik straks foto’s van hen zou maken en had ik de tijd om mijn spullen uit te pakken en goed te stellen.

Ik vind het heel belangrijk dat wanneer je bij mij voor de lens staat, je jezelf op je gemak kunt voelen. Een fotoshoot is altijd spannend, geloof me: ik weet het! Maar wanneer jij je comfortabel voelt voor de camera, straal je dat ook uit en worden de foto’s een echte weerspiegeling van wie jij bent. En dat is precies wat ik wil vangen: je echte jij!

Het was een prachtige fotoshoot om aan te werken en deze fotoshoot is een ware ode aan de vrouw geworden, zoveel krachtige vrouwen bij elkaar. Ik gun elke vrouw een fotoshoot waarbij haar kracht en innerlijke schoonheid naar voren komt in foto’s die zij en haar geliefden mogen koesteren.

Wil jij dit ook? Vul dan mijn contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Strandtent: https://beachhousekeywest.nl/nl/

Comments
Add Your Comment

SLUIT