MENU

21 December. Nog 4 dagen en kerst staat voor de deur. In de huizen staan versierde kerstbomen, voor de ramen en deuren hangen kerstkranzen. Ik ben onderweg naar een familie met een baby van 10 weken luisterend naar de naam Hannah. Officieel is het dan niet echt een newbornshoot meer en aangezien ik nog nooit een baby ouder dan 4 weken had gefotografeerd, vond ik het stiekem nog best spannend!

Eenmaal aangekomen in Amsterdam had ik een cadeautje bij me voor het broertje van Hannah. Ik kom zelf uit een familie met enorm veel neefjes en nichtjes en ik weet nog goed hoe kinderen moeten wennen wanneer ze niet meer de aandacht voor zichzelf krijgen. Daarom nam ik voor Micah een boekje mee over Kikker. Toen hij dat zag, wilde hij gelijk voorgelezen worden. Dat gaf mij tijd om een beetje om me heen te kijken en te bedenken wat voor foto’s ik zou kunnen maken. Als ik ergens binnenkom, probeer ik eerst de sfeer aan te voelen. Even rustig zitten en kennismaken: het hoort er wat mij betreft bij. Als fotograaf mag ik een kijkje nemen in het leven van mensen en dat wil ik dan ook zo goed mogelijk vastleggen, zonder mij te hoeven haasten.

Uiteindelijk zijn er heel wat leuke en waardevolle herinneringen gemaakt en vastgelegd, zo had baby Hannah voor het eerst een schaterlach! Als je nog nooit een baby hebt horen schaterlachen: google het eens, want ik kan je verzekeren dat het je dag goed maakt!

Hieronder heb ik een aantal foto’s uit de shoot bijgevoegd. Wil je ook een fotoshoot boeken om herinneringen vast te laten leggen? Dat kan! Klik hier om mij een berichtje te sturen!

Comments
SLUIT