MENU

1 september 2018. De dag dat ze precies een jaar verloofd waren, mocht ik Anne & Luis fotograferen. Het was een prachtige avond, zo een waar je ‘s winters naar verlangd op het moment dat het regent en onweert en guur weer is.

Om ons heen zaten families te barbecuen op het strand met een biertje te genieten van hun gezelschap, de muziek. En ondertussen was daar die mooie zonsondergang aan/in de zee: een van de mooiste cadeautjes die God ons gegeven heeft toen hij de aarde schiep. 🙂

Met die omstandigheden mocht ik Anne & Luis op de foto zetten. Niet het een doorsnee stel, als je de achtergrond van beide kent. Luis komt uit Colombia, Anne is Nederlands. Ze hebben elkaar hier ontmoet en de liefde ontpopte zich tot een verhaal dat in zowel januari als februari bezegeld wordt met een huwelijk. Ja, je leest het goed: deze leuke mensen trouwen twee keer! Zowel in Nederland als in Colombia zullen zij hun dag vol liefde vieren met hun dierbaren. Ik mag ze fotograferen op hun Nederlandse bruiloft in februari en terugkijkend op de shoot heb ik zo’n vermoeden dat die dag ontzettend gezellig wordt!

Comments
Add Your Comment

SLUIT